بازرگانی سایناویژن

خرید روغن پنبه دانه و خواص آن و حشرات موذی

خرید روغن پنبه دانه

خرید روغن پنبه دانه و تاریخچه آن :

روغن پنبه دانه یک روغن نباتی متداول است که از دانه های پنبه دانه گرفته می شود. یک بذر پنبه ای کامل حاوی 15 تا 20 درصد روغن است. روغن پنبه باید برای تصفیه گوسیپول تصفیه شود. این سم طبیعی که به وجود می آید رنگ زرد آن را به روغن می دهد و گیاه را از حشرات محافظت می کند. از روغن تصفیه نشده پنبه بعضا بعنوان سموم دفع آفات استفاده می شود


روغن پنبه دانه به عنوان یک روغن نباتی!

این سموم همچنین با ناباروری و آسیب کبدی مرتبط بوده ومیتواند روی آن اثر بگذارد. روغن پنبه ای در پخت و پز استفاده می شود و همچنین به عنوان داروی خانگی برای شرایط خاص پوستی و بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد...

مانند روغن زیتون یا روغن پنبه دانه غنی از چربی اشباع نشده است که می تواند به کاهش LDL کلسترول "بد" و افزایش HDL کلسترول "خوب" کمک کند. اما،همچنین دارای چربی اشباع زیاد است که تأثیر متضادی بر کلسترول دارد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

این محصول به دلیل توانایی افزایش عمر مفید ، معمولاً در غذاهای فرآوری شده استفاده می شود. برخی از این محصولات عبارتند از:

چیپس سیب زمینی

کوکی ها و کراکرها

مارگارین

سس مایونز

سس سالاد

همچنین یک ماده محبوب برای پخت است. این یک شاخص چربی جامد را برای کوتاه کردن فراهم می کند ، و کالاهای پخته شده را مرطوب و جویدنی می کند. همچنین به دستیابی به یک قوام خامه در شله های یخ زده و شلاق زدن کمک می کند...

روغن پنبه همچنین توسط بسیاری از زنجیره های فست فود برای سرخ کردن عمیق مورد استفاده قرار می گیرد زیرا به جای ماسک کردن آن ، طعم غذا را تقویت می کند. همچنین نسبت به سایر روغنهای گیاهی ارزانتر است روغن پنبه نیز استفاده های غیر غذایی زیادی دارد.

در دهه 1800 ، روغن پنبه دانه در درجه اول در لامپهای روغنی و برای ساخت شمع مورد استفاده قرار می گرفت. امروزه از این ماده در حشره کش ها ، مواد شوینده لباسشویی و مواد آرایشی استفاده می شود.روغن پنبه دانه ممکن است فواید اقتصادی نیز داشته باشد ، اما محتوای چربی اشباع شده، آن را در مقایسه با روغنهای گیاهی دیگر یک انتخاب ناسالم می کند...

روغن پنبه ای برای پوست نیزمورداستفاده قرارمیگیرد. روغن پنبه حاوی مقادیر زیادی ویتامین E ، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها است که فواید زیادی برای پوست شما دارند ، از جمله: مرطوب کننده ضد پیری خواص ضد التهابی اسیدهای چرب خاص باعث افزایش نفوذپذیری پوست شما می شوند.

این به پوست شما اجازه می دهد تا برای نتیجه بهتر مواد دیگر را بهتر جذب کند. اسید لینولئیک که یکی از اسیدهای چرب موجود در روغن پنبه است ، یک ماده رایج در محصولات مراقبت از پوست است...

همچنین به دلیل خاصیت ضد التهابی از آن در شامپو و کرم های ضد آفتاب نیز استفاده می شود. همچنین بعضی ممکن است به روغن پنبه حساسیت داشته باشند.

نحوه استفاده آن بدین شکل است که مقداری روغن را به اندازه یک سکه روی پوست خود قرار داده و مالش دهید. اگرپوست شما در 24 ساعت هیچ واکنشی نشان نداد میتوانید از آن استفاده کنید و هیچ حساسیتی ندارید شواهد زیادی وجود دارد مبنی بر اینکه رژیم های غذایی حاوی چربی های اشباع نشده تنها می توانند التهاب را کاهش دهند

به نظر می رسد افرادی که رژیم غذایی مدیترانه ای زیاد در چربی های اشباع نشده را اشباع می کنند ، میزان قابل توجهی از مواد شیمیایی التهابی را در خون خود دارند. التهاب با بیماری مزمن از جمله بیماری های قلبی ارتباط دارد. روغن پنبه حاوی تنها 18 درصد چربی اشباع نشده 18 درصد است ، اما در صورت هیدروژنه شدن بخشی به میزان 50 درصد افزایش می یابد

از نظر تئوری ، روغن پنبه دانه می تواند یک اثر ضد التهابی مشابه روغن زیتون داشته باشد...

این ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و بهبود علائم بیماری های التهابی مانند ورم مفاصل کمک کند. اگرچه روغن پنبه هیدروژنه دارای چربیهای اشباع نشده نسبتاً زیاد است ، اما بنیاد آرتریت روغنهای دیگری به عنوان خاصیت ضد التهابی معرفی میکند، مانند: روغن زیتون روغن دانه انگور روغن کلزا ،روغن آووکادوو روغن گردو

این روغن خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد، چربی های اشباع نشده در روغن پنبه ممکن است به کاهش LDL شما و افزایش HDL شما کمک کند. این می تواند فشار خون را بهبود بخشد و خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد، که این امر می تواند اثر متضادی داشته باشد.

تا اواخر دهه 1800 ، هیچ کس به دانه های نخی اهمیت نمی داد. الیاف پنبه مورد تقاضا بود ، ولی دانه های پنبه بی فایده بود و دور ریخته میشد...

اما در اواخر قرن افرادی بنام پروكتور و گمبل فرصتی برای تجارت پیدا كردند و روغن ارزان قیمت پنبه را در محصولات خود وارد كردند. این تلاش با راه اندازی کریسکو در سال 1911 به پایان رسیددر طول 30 سال آینده ، روغن پنبه دانه در بسیاری از دستور العمل ها جایگزین شیرینی شد و پادشاه روغنهای گیاهی شد.

بنابراین ، به نام قلب سالم ، AHA توصیه کرد كه افراد ،چربی های اشباع شده را با چربی های اشباع نشده جایگزین كنند. و بعد از آن روغنهای گیاهی به عنوان قلب سالم شناخته شدند ، در حالی که چربیهای اشباع شده از جمله یال ، روغن نارگیل ، روغن نخل و تخم مرغ مترادف بیماری های قلبی بودند روغن پنبه دانه ،امروزه روغن پنبه دانه از دانه های گیاه پنبه برداشت می شود و بسیاری از افراد آن را به عنوان روغن نباتی استفاده میکنند.پیشنهاد میکنیم در مورد روغن اسطوخودوس نیز مطالعه کنید.

روغن هایی که بعد از پردازش مورد استفاده قرار میگیرد به سه دسته تقسیم میشود :

  1. روغن پنبه دانه خام (تولید شده توسط کارخانه فشار دادن روغن پنبه یا کارخانه استخراج حلال)
  2. روغن تصفیه شده پنبه (تولید شده توسط کارخانه پالایش روغن پنبه)
  3. روغن پنبه نهایی (تولید شده توسط کارخانه شکنش روغن)

به لینک زیر مراجعه کنید

خرید روغن پنبه دانه و خواص آن و حشرات موذی

+ نوشته شده در دوشنبه 22 مهر 1398ساعت 13:15 توسط b.gholami | | تعداد بازدید : 0

خرید روغن پرتقال و تاثیر آن بروی افسردگی و التهاب

خرید روغن پرتقال و فواید آن

روغن پرتقال باعث بهبود حال و هوا میشو وتمرکز را بهبود می بخشد دانشمندان طی تحقیقی دریافتندکه استنشاق این محصول باعث کاهش اضطراب می شود.اسانس پرتقال دارای رایحه ای شیرین و روشن است که یادآور باغ شکوفه ی درختان نارنج است.با تنها چند قطره ، می توانید هر فضایی را با احساس آرامش ، هماهنگی و خلاقیت پر کنید

روغن پرتقال به عنوان یک آرام بخش قوی!

پرتقال به خودی خود لذت بخش است ، یا می توانید آن را با روغن های مکمل مانند گریپ فروت ، دارچین ، نرولی و پچولی ترکیب کنید...طبق گفته متخصصان آروماتراپی ، استنشاقمولکولهای اسانس (یا جذب روغنهای اساسی از طریق پوست) پیام ها را به سیستم لیمبیک منتقل می کند (ناحیه ای از مغز که مسئولیت کنترل احساسات و تأثیر بر سیستم عصبی را دارد)

اعتقاد بر این است که این پیامها بر روی عوامل بیولوژیکی مانند ضربان قلب ، سطح استرس ، فشار خون ، تنفس و عملکرد سیستم ایمنی تأثیر می گذارد. طرفداران ادعا می کنند استفاده از اسانس پرتقال در آروماتراپی می تواند مشکلات سلامتی زیر را درمان یا از آن جلوگیری کند:

آکنه ،اضطراب، سرماخوردگی ،آنفولانزا،یبوست، افسردگی ،التهاب وفشارخون،علاوه بر این ،گفته می شود که روغن اسانس پرتقال باعث بهبود خلق و خو و ترویج سم زدایی می شود.

همچنین اسانس پرتقال دارای رایحه ای شیرین و روشن است که یادآور باغ شکوفه ای درختان نارنج است...

هنگام آماده شدن صبح ، روز خود را با یک نور آفتاب مایع در حال بالا آمدن با پرتقال شروع کنید. با تنها چند قطره ، می توانید هر فضایی را با احساس آرامش ، هماهنگی و خلاقیت پر کنید. پرتقال به خودی خود لذت بخش است ، یا می توانید آن را با روغن های مکمل مانند گریپ فروت ، دارچین ، نرولی و پچولی ترکیب کنید.

پیشنهادمیکنیم در مورد روغن پنبه دانه مطالعه کنید.

به لینک زیر مراجعه کنید

خرید روغن پرتقال و تاثیر آن بروی افسردگی و التهاب

+ نوشته شده در دوشنبه 22 مهر 1398ساعت 12:59 توسط b.gholami | | تعداد بازدید : 0

روغن بادام زمینی چیست و موارد مصرف آن به چگونه است؟

خریدروغن بادام زمینی و فواید آن

روغن بادام زمینی به عنوان یک روغن محبوب شناخته میشود که معمولاً در پخت و پز و به خصوص هنگام سرخ کردن مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

اگرچه این روغن فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما دارای ایرادات قابل توجهی نیز هست.


روغن بادام زمینی یک انتخاب سالم یا ناسالم!

در این مقاله نگاهی دقیق به این روغن صورت می گیرد تا دریابیم که این روغن یک انتخاب سالم یا ناسالم :

انواع مختلفی از این روغن وجود دارد. که هر کدام با استفاده از تکنیک های مختلفی ساخته می شوند:

روغن تصفیه شده:

این نوع روغن تصویه میشود سفید شده و از بین می رود و باعث از بین رفتن قسمت های حساس کننده روغن می شود. به طور معمول برای افرادی که آلرژی بادام زمینی دارند بی خطر است. معمولاً توسط رستوران ها برای سرخ کردن غذاهایی مانند مرغ و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می شود.

روغن سرد شده:

در این روش بادام زمینی خرد می شود تا روغن آن را بیرون بیاورند. این فرآیند با گرمای کم این محصول و مواد مغذی بیشتری را حفظ می کند.

محصولی لذیذ:

روغن مخصوصی است که تصویه نشده و معمولاً بو داده می شود و به این روغن طعم عمیق تر و شدید تری نسبت به روغن تصفیه شده می دهد. از این ماده برای طعم دادن به یک طعم قوی و مغذی به غذاهایی مانند سیب زمینی سرخ کرده استفاده می شود.

مخلوط :

این روغن غالباً با طعم مشابه اما روغن کمتری مثل روغن سویا مخلوط می شود. این نوع برای مصرف کنندگان مقرون به صرفه تر است و معمولاً برای سرخ کردن مواد غذایی به صورت عمده به فروش می رسد.

پیشنهاد میکنیم راجب روغن درخت چای مطالعه کنید.برای خرید روغن بادام زمینی ار بهترین برندهای دنیا با ما تماس بگیرید

به لینک زیر مراجعه کنید

روغن بادام زمینی چیست و موارد مصرف آن به چگونه است؟


+ نوشته شده در دوشنبه 22 مهر 1398ساعت 12:33 توسط b.gholami | | تعداد بازدید : 0

خرید روغن کنجد به عنوان یک محصول برای شیمی درمانی

فروش روغن کنجد

خرید روغن کنجد ملکه روغن های روغنی

روغن کنجد از دانه های گیاه گل دهنده کنجد به نام Sesamum indum نیز مشتق شده است. این گیاه بومی آفریقای شرقی و هند می باشد اما در حال حاضر در بسیاری از کشورهای جهان نیز رشد می کند.

روغن کنجد به دلیل داشتن طعم دلچسب و دلپذیر و مقادیر بالای چربی های اشباع نشده و غیر اشباع شده ، به یکی از محبوب ترین روغن های آشپزی تبدیل شده است

p>

× بستن تبلیغات